Árpa

Orvos válaszol rovat
Azzal a problémával szeretnék önhöz fordulni, hogy a bal szememen az alsó szemhéj jobb sarkában vörös, piros volt a szemhéj széle, valamint megvolt duzzadva, és ha megnyomtam, kicsit fájt. Utánaolvastam a neten, és azt írták, ez árpa lehet, nekem meg nem nagyon volt ilyenem, ha igen akkor is elmúlt hamar. Általában soha nincs semmi bajom. Kamillával borogattam, de csak rosszabb lett a helyzet. Már sokkal vörösebb az alsó szemhéj, de nagyon nem fáj csak már kicsit könnyezik a szemem, és vörösebb, de nem látok javulást. Olvastam a neten, hogy antibiotikumos szemcseppet kellene használnom állítólag sok embernek segített, de a kérdésem hogy ezt csak orvos írhatja fel? Gyógyszertárban nem tudok ilyet vásárolni?

Azért is írtam önnek, mert amire lemegyek a körzeti orvoshoz, és egyáltalán én következem, eltelik egy hét, mert ritkán rendel, és lassú a procedúra, hátha öntől talán előbb kapok segítséget.
2011. 07. 21. | 22:14

Legjobb lenne szemészetre menni, mert szükséges a speciális vizsgálat, ide nem is kell beutaló. Antibiotikumos szemcsepp csak és kizárólag receptre kapható, tehát feltétlenül szükséges orvoshoz fordulnia.

Orvosszakértő 2011. 07. 22. | 23:11
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close